Bonjour, welkom bij La Cour des Parfums

Dé concept store van Lianne Tio, een onafhankelijke boutique in exclusieve niche parfums, waar de avontuurlijke liefhebber zich kan verliezen in een hartverwarmende, sfeervolle ambiance met een keur van de meest bijzondere, spraakmakende en innovatieve parfums en de ongeëvenaarde passie en expertise van Lianne en haar team.


Zondag op afspraak 12.30 uur - 16.00 uur. Bel voor afspraak + 31 10 841 82 42 uiterlijk 1 dag van tevoren.

Bekijk alle geuren

Bezoek onze winkel in Rotterdam

Meer informatie
homepagina--lacourdesparfums-samsung-csc

De passie van Lianne Tio

De grote passie van mijn leven is niche parfumerie. Daarom heb ik besloten een nieuwe concept-store te openen in hartje Rotterdam, onder de naam 'La Cour des Parfums'.

Hier wil ik een intieme, elegante, stijlvolle ervaring bieden aan een sophisticated clientèle, die op zoek is naar een zorgvuldig geselecteerd assortiment, inspiratie en deskundig advies.

Natalia Outeda Founder Frassai

Bekijk de geuren van FRASSAÏ
lacourdesparfums-nataliaoutedafounderfrassaifragrancesnewyork-buenosaires-1

Available soon ! El Sur Collection by Frassai 

ElSurcollection lineup-frassai

Winkel in Rotterdam

Naast online verkoop, ook een concept-store in het hart van Rotterdam (Hofplein).

Unieke parfums

Een keur van bijzondere en spraakmakende parfums voor de avontuurlijke parfum liefhebber.

Deskundig advies

Ontdek je signature scent met de expertise van Lianne en haar team.

Discover our exclusive brands

fragrancedubois-heritage-100%realvintageoud -organicoud- lacourdesparfums

lacourdesparfums-bogue-logo-ok.ai_

Antonio Gardoni creëert eigentijdse geuren met oude technieken en moderne intuïties. Hij werkt 's nachts wanneer het licht de chemicaliën niet vervalst en wanneer de geuren van de dag verdwijnen ...

Ontdek Bogue Profumo

FORT & MANLÉ is een onafhankelijk, ambachtelijk parfumhuis, opgericht door de parfumeur Rasei Fort. Gesitueerd in Melbourne ontwerpt hij mooie en verrassende geuren, waarvoor hij vooral de meest verfijnde, natuurlijke grondstoffen gebruikt.

Ontdek Fort & Manlé

Frassai is het eerste parfumhuis dat is opgericht door en eigendom van een vrouw. Elk parfum zal je meenemen op een onvergetelijke, harmonieuze reis. Waag je aan een nieuwe sensorische ervaring.

Ontdek Frassai

Fragrance Du Bois is het enige luxe parfummerk dat het Arabisch ambachtelijk erfgoed perfect combineert met de authenticiteit van Franse en internationale parfumhuizen.

Ontdek Fragrance du Bois

THE ALCHEMY OF SCENT is Thomas Kosmala. His life journey as
a perfumer began when he arrived in Paris to study the art of classical
perfumery. There he discovered the emotive potency of blending
raw perfume materials

Ontdek Thomas Kosmala

Handmade perfumes created by Ursula & Christian Lengling
LENG en LING - zo heten de twee tegengestelde geurnoten die kenmerkend zijn voor al onze parfumcreaties. Ze ontmoeten elkaar daar waar herinneringen schuilen en gevoelens samenkomen.

Ontdek Lengling Munich

logo MAB

De parfums van MARC-ANTOINE BARROIS zijn het resultaat van een artistieke ontmoeting tussen twee jonge ontwerpers. De ene is couturier, de andere parfumeur.

Ontdek Marc-Antoine Barrois

lacourdesparfums-mdci-paris-logo

Parfums MDCI, dat staat voor Marchal Dessins et Créations Indépendantes, is een bescheiden en chique Maison de Parfum dat als filosofie heeft, dat verfijnde geuren een kunstwerk op zich is dan louter een industrie ...

Ontdek MDCI

Memoize London is een niche, high-end parfumhuis dat elke geur linkt aan een herinnering. Het luxe en exclusieve merk heeft als doel emoties en ervaringen uit te drukken in elk van de geuren.

Ontdek Memoize London

Patricia de Nicolaï is een Franse parfumeur die aan het hoofd staat van haar eigen Maison de Parfum Nicolai. Ze is ook lid van de technische commissie van de Franse vereniging van parfumeurs en de voorzitter van de Osmothèque.

Ontdek Parfums de Nicolai

logo OJblackwhite

Ormonde Jayne – Cultgeuren avant la lettre

De filosofie van dit bijzondere parfumhuis berust op karakteristieke klasse, authentieke luxe en het niet aflatende streven naar schoonheid en elegantie.

Ontdek Ormonde Jayne

lacourdesparfums-logo-tondo-2010-firenze.jpg

De Officina Profumo – Farmaceutica di Santa Maria Novella is een van de oudste farmacieën ter wereld. Het oorspronkelijke gebouw behoort al eeuwenlang tot het artistiek en ambachtelijk erfgoed van Florence.

Ontdek Santa Maria Novella

House of Perfume and Savonnerie Violet werd opgericht in 1827 en werd een van de officiële parfumeurs voor de keizerlijke en koninklijke hoven.

Ontdek Maison Violet

Wat Zoologist kenmerkt is de ongebreidelde fascinatie met dieren. Ze zijn erin geslaagd de eigenaardigheden van het dierenrijk in te vangen en om te vormen tot ongebruikelijke, mooie, amusante en zelfs schokkende parfums.

Ontdek Zoologist

Ontvang advies van ons team

  • Exclusieve aanbiedingen
  • Gratis samples bij bestelling
  • Als eerste op de hoogte
  • Persoonlijk geuradvies
Blijf op de hoogte over onze acties en producten via onze nieuwsbrief:

#lacourdesparfumsShow your love