Fragrance du Bois

Luxe Maison de Parfum met als richtlijn “Born in Nature, Crafted in France” een uniek en samenhangend geheel over visie, passie en creatieve integriteit.

Ware visie kost tijd, ons vooruitziende blik van elke parfumcreatie begon de reis naar u toe meer dan tien jaar geleden, als een zaad dat van de mythische Agarwood-boom viel en vervolgens van zaad tot in de grond werd gekweekt, om uiteindelijk door Fragrance Du Bois u te bereiken als parfumolie.

Door uitsluitend te werken met de zeldzaamste, fijnste en kostbaarste pure Oud-oliën, allemaal gevoed uit het zaad en gecombineerd met de allerbeste ingrediënten, stelt het ons in staat om de meest intense en exclusieve parfums van de wereld te maken.

Elke prachtige en unieke creatie is het werk van een van de grootste parfumeurs ter wereld, die hun eigen creativiteit en persoonlijke stempel als meesterparfumeur hebben vastgelegd.

Ontdek Pure Oud, Pure Luxury en ontmoet onze parfumeurs, welkom in de wereld van Fragrance Du Bois, waar creativiteit geen grenzen kent …

fragrancedubois-heritage-100%realvintageoud -organicoud- lacourdesparfums

Alle producten van... Fragrance du Bois

#lacourdesparfumsShow your love