Frassai

Frassai is het eerste parfumhuis dat is opgericht door en eigendom van een vrouw. Elk parfum zal je meenemen op een onvergetelijke, harmonieuze reis. Waag je aan een nieuwe sensorische ervaring.

De oprichtster van Frassai, Natalia Outeda, werd geboren in Buenos Aires, Argentinië. Op jonge leeftijd verhuisde ze naar New York, waar ze samenwerkte met de befaamde bloemist en restaurateur Charles Masson. Ze vervolgde haar carrière in de haute parfumerie, en ontwikkelde geuren voor de grootste internationale merken. In november van 2017 lanceerde ze haar eerste eigen eau de parfum collectie. Haar brede expertise maakte dat Natalia kon samenwerken met vermaarde parfumeurs om een unieke eigen collectie te creëren.

“Mijn oogmerk is om tegemoet te komen aan de uitgesproken behoefte aan harmonie in de wereld van vandaag, met geuren die de pracht van ingrediënten onderstrepen en die tegelijkertijd mijn persoonlijke ervaringen uit mijn leven in Buenos Aires en New York uitdrukken.” Natalia Outeda – Founder Frassai Perfumes

lacourdesparfums-nataliaoutedafounderfrassaifragrancesnewyork-buenosaires-1

Alle producten van... Frassai

#lacourdesparfumsShow your love