Lengling Munich

LENG en LING – zo heten de twee tegengestelde geurnoten die kenmerkend zijn voor al onze parfumcreaties. Beierse flair in combinatie met Japanse cultuur, donkere geurnoten van leer gecombineerd met suikerspin, verfrissend en warm of wild en zacht tegelijk – in onze precieuze parfumcomposities wordt er altijd een spannend contrast gevormd door twee geurakkoorden. In het tijdsbestek waarin de geurlagen zich ontvouwen, spelen de noten continu op spannende en verrassend harmonieuze wijze met elkaar. Ze worden op de huid steeds in volmaakt evenwicht gebracht en vervolgens naar een hoger niveau getild.

Sinds 2014 streven wij het doel na om, als Münchens eerste parfumhuis, niet alleen kostbare parfums te creëren, maar juist een totaal kunstwerk te ontwerpen dat in elk opzicht compromisloos blijk geeft van de hoogste kwaliteit.

Wij zetten ons in voor duurzaamheid en veganistische recepturen. De stijlvolle flacons worden handmatig gevuld. Het etiket bestaat uit glanzend dubbelzijdig satijn. De waardevolle dop in stralend zilver is geïnspireerd op een echte kiezelsteen van de Isar, een persoonlijk eerbetoon aan het Duitse München. Elk exemplaar is met de hand gepolijst.

De negen waardevolle Extraits de Parfum zijn zo ambivalent, intensief en uniek als het leven zelf. Hun bijzonder hoge concentratie aan kostbare geurolien verschilt duidelijk. Elke geur heeft een geheel eigen karakter, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, dat vertelt over heel bijzondere en private momenten en verleiden ons in een wereld die ruimte noch tijd kent. Ze ontmoeten elkaar daar waar herinneringen schuilen en gevoelens samenkomen. In het hart.

Lengling Munich

Alle producten van... Lengling Munich

#lacourdesparfumsShow your love