Ormonde Jayne

Ormonde Jayne – Cultgeuren avant la lettre

De filosofie van dit bijzondere parfumhuis berust op karakteristieke klasse, authentieke luxe en het niet aflatende streven naar schoonheid en elegantie. Founder Linda Pilkington baseert haar parfums op het schijnbaar eenvoudige principe mooie en verfijnde geuren te combineren met bijzondere ingrediënten die vandaag de dag niet op grote schaal worden gebruikt in de parfumindustrie.

Linda Pilkington verwoordt het zelf als volgt: “Bij het opzetten van Ormonde Jayne was mijn doel elementen te combineren die in mijn ogen bepalend zijn voor ware klasse en elegantie. De kwaliteit van het Engels vakmanschap, de kunst van het Franse parfum en de sensualiteit en natuurlijke harmonie van het Oosten.”

Een van de meest exceptionele aspecten van de collectie van Ormonde Jayne is dat, hoewel de geuren zijn samengesteld uit moderne ingrediënten, de karakteristieke noten hun klassieke elegantie behouden. Dit zijn parfums voor de fijnproevers die van verfijnde en uiterst elegante geuren houden en niet beïnvloed willen worden door moderne marketingtechnieken en synthetische aroma's.

Linda Pilkington

#lacourdesparfumsShow your love