lacourdesparfums-bogue-logo-ok.ai_

Antonio Gardoni creëert eigentijdse geuren met oude technieken en moderne intuïties. Hij werkt 's nachts wanneer het licht de chemicaliën niet vervalst en wanneer de geuren van de dag verdwijnen ...

Ontdek Bogue Profumo

FORT & MANLÉ is een onafhankelijk, ambachtelijk parfumhuis, opgericht door de parfumeur Rasei Fort. Gesitueerd in Melbourne ontwerpt hij mooie en verrassende geuren, waarvoor hij vooral de meest verfijnde, natuurlijke grondstoffen gebruikt.

Ontdek Fort & Manlé

Fragrance Du Bois is het enige luxe parfummerk dat het Arabisch ambachtelijk erfgoed perfect combineert met de authenticiteit van Franse en internationale parfumhuizen.

Ontdek Fragrance du Bois
producten--lacourdesparfums-smn-v2

Officieel verkooppunt Santa Maria Novella 

Meer informatie

Frassai is het eerste parfumhuis dat is opgericht door en eigendom van een vrouw. Elk parfum zal je meenemen op een onvergetelijke, harmonieuze reis. Waag je aan een nieuwe sensorische ervaring.

Ontdek Frassai

THE ALCHEMY OF SCENT is Thomas Kosmala. His life journey as
a perfumer began when he arrived in Paris to study the art of classical
perfumery. There he discovered the emotive potency of blending
raw perfume materials

Ontdek Thomas Kosmala

Handmade perfumes created by Ursula & Christian Lengling
LENG en LING - zo heten de twee tegengestelde geurnoten die kenmerkend zijn voor al onze parfumcreaties. Ze ontmoeten elkaar daar waar herinneringen schuilen en gevoelens samenkomen.

Ontdek Lengling Munich
homepagina--lacourdesparfums-samsung-csc

Bezoek onze winkel in Rotterdam


Meer informatie

logo MAB

De parfums van MARC-ANTOINE BARROIS zijn het resultaat van een artistieke ontmoeting tussen twee jonge ontwerpers. De ene is couturier, de andere parfumeur.

Ontdek Marc-Antoine Barrois

lacourdesparfums-mdci-paris-logo

Parfums MDCI, dat staat voor Marchal Dessins et Créations Indépendantes, is een bescheiden en chique Maison de Parfum dat als filosofie heeft, dat verfijnde geuren een kunstwerk op zich is dan louter een industrie ...

Ontdek MDCI

Memoize London is een niche, high-end parfumhuis dat elke geur linkt aan een herinnering. Het luxe en exclusieve merk heeft als doel emoties en ervaringen uit te drukken in elk van de geuren.

Ontdek Memoize London

Patricia de Nicolaï is een Franse parfumeur die aan het hoofd staat van haar eigen Maison de Parfum Nicolai. Ze is ook lid van de technische commissie van de Franse vereniging van parfumeurs en de voorzitter van de Osmothèque.

Ontdek Parfums de Nicolai

logo OJblackwhite

Ormonde Jayne – Cultgeuren avant la lettre

De filosofie van dit bijzondere parfumhuis berust op karakteristieke klasse, authentieke luxe en het niet aflatende streven naar schoonheid en elegantie.

Ontdek Ormonde Jayne

House of Perfume and Savonnerie Violet werd opgericht in 1827 en werd een van de officiële parfumeurs voor de keizerlijke en koninklijke hoven.

Ontdek Maison Violet

Wat Zoologist kenmerkt is de ongebreidelde fascinatie met dieren. Ze zijn erin geslaagd de eigenaardigheden van het dierenrijk in te vangen en om te vormen tot ongebruikelijke, mooie, amusante en zelfs schokkende parfums.

Ontdek Zoologist

#lacourdesparfumsShow your love